Продукти: для тіста- 10 яєць 1 склянка борошна 1 уп. розпушувача 1,5 ст .л. цукру 2 ст. л. какао для крему- 5 жовтків 0,5 банки
ДетальнішеРецепти тортів
торт Соковитий апельсин
Продукти: 600 г 25% сметани, 250 г печива, 3 апельсина, 1 пакетик апельсинового желе, 130 г цукру, 20 г желатину, щіпка ваніліну.
ДетальнішеМедовий тортик
Продукти: для тіста: 4 ст. л. меду, 4 ст. л. води, 4 яйця, 5-6 скл. борошна, 1-2 ч. л. соди, 300 г (1,5 скл.) цукру, 80
ДетальнішеБісквіт
Продукти: 5 білків, 50 г борошна, 75 г цукрової пудри, 50 г цукру, ванільний цукор, 10 г какао, 1 ч. л. лимонного соку, щіпка солі, 80
ДетальнішеТорт творожно-ягідний без випічки
Продукти: 200 г жирного творогу, 500 г сметани 20% жирності, 180 г вершкового масла, 400 г пісочного печева, 30 г желатину, 1 скл. цукру, 500-700 г
ДетальнішеЙогуртовий торт
Продукти: 200 г печива “До кави”, 100 г вершкового масла, 20 г желатину, 200 г води, 800 г фруктового йогурту, 200 г творогу, 250 мл соку,
ДетальнішеТорт королеви Вікторії (вікторіанський бісквіт)
Продукти: для бісквіта: 3 яйця, 170 г пшеничного борошна, 170 г цукрової пудри, 170 г розм’ягченого вершкового масла для прошарку: 5 ст. л. малинового варення.
ДетальнішеТорт “Чорний принц”
Продукти: Для тіста: 1 скл.борошна, 2 яйця, 200 г сметани, 3 ст. л. какао, 1 скл. цукру, 1 ч. л. соди. Для просочення: 5 ст. л.
ДетальнішеВафельний торт з згущеним молоком
Варене згущене молоко збийте з маслом, що постояло 15 хв. на кімнатній температурі. Додайте дрібно змолоті горіхи, перемішайте. Коржі змастіть отриманим кремом, приблизно по 2 ст.л. на кожен корж. Складіть торт з коржів.
ДетальнішеТорт з фруктами
Продукти: 500 г сметани, 1 склянка цукру, 3 ст. л. желатину, 300 г готового бісквіта, полуниці, виноград, смородина, ківі
Детальніше