Празький торт
Продукти: для тіста- 10 яєць 1 склянка борошна 1 уп. розпушувача 1,5 ст .л. цукру 2 ст. л. какао для крему- 5 жовтків 0,5 банки згущенного молока 100 г вершкового масла 1 ст. л. какао (більше…)
Read MoreПродукти: для тіста- 10 яєць 1 склянка борошна 1 уп. розпушувача 1,5 ст .л. цукру 2 ст. л. какао для крему- 5 жовтків 0,5 банки згущенного молока 100 г вершкового масла 1 ст. л. какао (більше…)
Read MoreПродукти: 600 г 25% сметани, 250 г печива, 3 апельсина, 1 пакетик апельсинового желе, 130 г цукру, 20 г желатину, щіпка ваніліну. (більше…)
Read MoreПродукти: для тіста: 4 ст. л. меду, 4 ст. л. води, 4 яйця, 5-6 скл. борошна, 1-2 ч. л. соди, 300 г (1,5 скл.) цукру, 80 г вершкового масла або маргарину, для крему: 800 г сметани (може трохи більше), 200 г цукрової пудри або цукру, 200 г згущеного молока, 0,5 л 33% вершків, ванілін. (більше…)
Read MoreПродукти: 200 г жирного творогу, 500 г сметани 20% жирності, 180 г вершкового масла, 400 г пісочного печева, 30 г желатину, 1 скл. цукру, 500-700 г винограду без кісточок, для прикраси - грецькі горіхи (більше…)
Read MoreПродукти: 200 г печива "До кави", 100 г вершкового масла, 20 г желатину, 200 г води, 800 г фруктового йогурту, 200 г творогу, 250 мл соку, фрукти для прикрашання. (більше…)
Read MoreПродукти: для бісквіта: 3 яйця, 170 г пшеничного борошна, 170 г цукрової пудри, 170 г розм'ягченого вершкового масла для прошарку: 5 ст. л. малинового варення. (більше…)
Read MoreПродукти: Для тіста: 1 скл.борошна, 2 яйця, 200 г сметани, 3 ст. л. какао, 1 скл. цукру, 1 ч. л. соди. Для просочення: 5 ст. л. вишневого сиропу, 50 мл коньяка, 200 мл води. Для крему: 100 г сметани, 1 скл. цукру, 1 ст. л. какао. Для оформлення: 100 г розтопленого шоколаду, 100 г грецьких горіхів. (більше…)
Read MoreПродукти: 6 готових вафельних коржів 200 г масла 1 банка вареного згущеного молока 1/2 склянки горіхів (більше…)
Read MoreПродукти: 500 г сметани, 1 склянка цукру, 3 ст. л. желатину, 300 г готового бісквіта, полуниці, виноград, смородина, ківі (більше…)
Read More