Головна > Рецепти супів

Пісна грибна юшка

В піст дуже важливо харчуватися збалансовано. Пісна грибна юшка здатна замінити в раціоні м'ясні супи, надавши організму потрібної енергії. Інгредієнти: 7 середніх картоплин 250 г сушених грибів (білі чи опеньки) або шампінйонів 1 шт. моркви 1 шт. цибулі декілька столових ложок олії зелень (кріп, петрушка) Рецепт: Замочіть гриби у воді на 3 години та поставте їх на годину варити. Якщо Ви вибрали

Read More

Курячий суп з горошком

Продукти: 3 курячих стегенця, 3 середні картоплини, 2 середні морквини, 2 середні цибулини, 1 маленька цибулина, 1 стебло селери, 3 зубчики часника, 10 горошин чорного перцю, 1 лавровий лист, 1 ч. л. сухої суміші прованських трав, 200 г замороженого або свіжого зеленого горошку. (більше…)

Read More

Гороховий суп з копченостями

Продукти: 100 г кісток свинокопченостей, 160 г копченої свинної грудинки, 280 г гороху, 2 л. бульйону з копченостями, 50 г кореню петрушки, 1 цибулина, 1 морква, зелень кропу,петрушки, 2 ст. л. меленого чорного перцю, сіль. (більше…)

Read More

Суп з грибами та шпинатом

Продукти: 1,5 л бульйону грибного, овочевого або курячого, 5 картоплин, 400 г шпинату, 200 г шампіньйонів, 1 цибулина, 4 зубчики часника, 4 ст. л. олії, 1 гілочка селери черешкової, 1 лавровий лист, чорний мелений перець, сіль. (більше…)

Read More