Продукти: 3 яєчних жовтки 120-150 г вершкового масла 1 ст. л. 1/2 лимонного соку свіжомелений білий перець 1 ст. л. холодної води сіль за смаком
ДетальнішеРецепти соусів
Грибний соус до пасти
Продукти: 300-400 г грибної суміші 2-3 зубчики часнику 2 ст. л. рубаної петрушки оливкова олія перець чилі (за бажанням)
ДетальнішеЗаправка оливкова з кунжутом
Продукти: 110 мл. оливкового масла, 30 мл бальзамічного оцту, 15 мл лимонного соку, 12 г діжонської гірчиці, 1-2 зубчики часника, сушений кмин, насіння чорного кунжуту, чорний
ДетальнішеДомашній майонез
Продукти: 3 яєчних жовтки, 0,5 л оливкової олії, 1 ст. л. виннного оцту, чорний мелений перець, сіль.
ДетальнішеЛимонна заправка з чорним перцем
Продукти: 60 г лимону, 60 мл оливкової олії, 5-7 г цукру, мелений чорний перець
ДетальнішеДіп гуакамоле
Продукти: 400 г авокадо, 50 г помідори, 10 мл соку лайма, 20 г каєнського перцю, 10 г кінзи, зелень петрушки, сіль
ДетальнішеСоус бешамель
Продукти: 2 ст. л. борошна, 50 г вершкового масла, 500-600 мл молока, 2 ст. л. оливкової олії, 1 ч. л. меленої солодкої паприки, 3-4 ст. л.
ДетальнішеВишневий соус до м’яса
Продукти: 30 свіжих вишень (або 300 г заморожених вишень) 2 ст. л. цукру, 2 ст. л. бальзамічного оцту, мелений чорний перець.
ДетальнішеСоус з фаршем для спагетті
Продукти: 300 г фаршу, 100 г кетчупу або 100 г сметани, 3 ст. л. олії, 3 зубчики часника, 2 цибулини, спеції.
ДетальнішеПісний грибний соус
Продукти: 400 г грибів, 1 середня цибулина, 3 убчика часника, 1 ст. л. крохмалу, олія, спеції.
Детальніше