Продукти: 650 г молодого часнику, 10 горошинок чорного перцю, 2 лаврового листа, 5 ст. л. оцту, 5 ст. л. олії, сіль по смаку. Молодий часник обчистіть
ДетальнішеРецепти салатів
Крабики
Пропоную рецепт простої, цікавої та смачної страви, деякої подоби дерунів, знайомих, мабуть, всім і кожному! “Крабики”. 2 морквинки натерти на крупній тертці, 4 сирі картоплинки –
ДетальнішеСалат з копченої курятини
Продукти: 200 г копченого курячого м’яса, 5 варених яєць, 150 г консервованих печериць, 100 г тертого сиру, болгарський перець, ріпчаста цибуля, майонез. Подрібніть копчене м’ясо, консервовані
ДетальнішеСалат “Німецький”
На 4 порції: 160 г яблук; 160 г буряка; 320 г картоплі; 160 г солоних огірків; 1/2 головки ріпчастої цибулі; 20 г зелені петрушки; сіль –
ДетальнішеСалат з куркою, апельсином та Фетою
Продукти: 1 качан (250 г) листкового салату 300 г курячого філе 1 великий апельсин 100 г сиру Фета 50 г грецького горіху (ядра)4-5 гілочок зеленої петрушки
ДетальнішеСалат “Цезар”
Продукти: 1 качан пекінської капусти 300 г копченого бекону (з салом) 300 г сиру чверть українського (житнього) хліба 4 столові ложки майонезу півлимона сіль за смаком
ДетальнішеОвочевий салат
Продукти: 4 шт. середніх помідор 2 шт. огірків 2 шт. болгарського перцю зелень оливкове масло 1 щіпка меленого чорного перцю сіль за смаком
ДетальнішеФруктовий салат
Продукти: 1/4 кавуна 2 груші 1/4 соку лайма 1/4 ложка солі перець червоний мелений
ДетальнішеСалат з пекінської капусти
Продукти: 400 г пекінської капусти 200 г шинки 1 болгарський перець 100 г консервованої кукурудзи 3 ст. л. майонезу зелена цибуля сіль та перець за смаком
ДетальнішеФруктовий салат
Продукти: 2 ківі 1 яблуко 1 апельсин вершки (жирність 10%) – 100 мл
Детальніше