Головна > Рецепти салатів

Салат з копченої курятини

Продукти: 200 г копченого курячого м'яса, 5 варених яєць, 150 г консервованих печериць, 100 г тертого сиру, болгарський перець, ріпчаста цибуля, майонез. Подрібніть копчене м'ясо, консервовані печериці, яйця, болгарський перець, ріпчасту цибулю. Заправте салат майонезом та перемішайте. Як варіант, салат з копченою курятиною можна подати так: всі продукти  розкладайте на велику плоску тарілку по краю по колу, повторюючи

Read More

Салат “Німецький”

На 4 порції: 160 г яблук; 160 г буряка; 320 г картоплі; 160 г солоних огірків; 1/2 головки ріпчастої цибулі; 20 г зелені петрушки; сіль – за смаком. Для заправки: 20 г оцту; 40 г рослинної олії. Буряк та картоплю використовувати після охолодження. Яблука й варений буряк нарізати тонкими, рівними скибочками. Печену картоплю перемішати із дрібно посіченими солоними огірками,

Read More

Салат з куркою, апельсином та Фетою

Продукти: 1 качан (250 г) листкового салату 300 г курячого філе 1 великий апельсин 100 г сиру Фета 50 г грецького горіху (ядра)4-5 гілочок зеленої петрушки (за бажанням) мелений коріандр, сіль, чорний мелений перець- за смаком Продукти для заправки: 8 ст. л. натурального йогурта ( без наповнювачів) (більше…)

Read More

Великодній яєчний салат

Продукти: 7 варених яєць 125 г тердого сиру 5 шт. консервованих огірків 250 г печериць 1 пучок кропу 3-4 ст. л. майонезу 1 ч. л. французької гірчиці   сіль та перець до смаку (більше…)

Read More