Продукти: 3 скл. борошна, 1 скл. теплої води, 30 г сухих дріжджів, 1 ст. л. цукру, 0,5 скл. олії, сіль на кінчику ножа, 1 скл. повидла.
ДетальнішеРецепти пісних страв
Піст займає одне з найважливіших місць християнина. Але піст не варто сприймати як покарання, але як самообмеження задля духовного росту. При цьому пісна їжа повинна бути не тільки ситною, корисною – але й смачною. Рецепти пісних страв стануть в пригоді будь-якій господині і дозволять порадувати домочадців смачними блюдами.
Буряк по-корейськи
Продукти: 0,5 кг буряка, 3-4 зубці часника, 3-4 ст. л. яблучного оцту, 1/3 скл. олії, 1 ч. л. коріандру, чорний мелений перець, сіль.
ДетальнішеПісний пиріг на чайній заварці
Продукти: 1,5 скл. (240 г) борошна, 80 г олії, 0,3-0,5 скл. цукру, 0,5 скл. родзинок чи інших сухофруктів, 150 г заварки чаю, 1,5 ч. л. розпушувача,
ДетальнішеПісний відкритий яблучний пиріг
Продукти: для тіста: 2 скл. (320 г) борошна, 50 г олії, 0,5 скл. (100 г) цукрової пудри, 50 г води, 1 ч. л.розпушувача, щіпка солі. Для
ДетальнішеПісне дріжджове тісто
Продукти: 6-7 г. сухих, або 25 г живих дріжджів, 1 склянка води, 3 ч. л. цукру. 1,5 ч. л. солі, 3-5 ст. л. олії, 3-3,5 скл.
Детальніше