Головна > Рецепти пісних страв

Картопляна запіканка з печерицями

Продукти: 700 г картоплі, 300 г печериць, 1 цибулина, 1 помідор, 2 ст. ложки олії, 2 ст. ложки пісного майонезу, чорний мелений перець за смаком, сіль за смаком Покрішіть цибулю дрібними кубиками. Гриби поріжте тонкими пластинками. Обсмажте цибулю в олії, додайте до неї гриби та смажте до випаровування рідини. В окремі посудини поріжте картоплю та помідори тонкими кружечками. Деко для запікання

Read More

Пісне овочеве рагу з грибами в горщику

Продукти на 2 горщики: 2 моркви, 1 цибулина, 2 картоплини, 1 болгарський перець, 2 стебла селери, 3-4 великі печериці, 4 ст. л. томатної пасти, 2,5 склянки води, кілька ст. л. оливкової олії. Обсмажте подрібнені цибулю та гриби в сковороді з олією. Посоліть за смаком та поперчіть. Наріжте кубиками картоплю та викладіть одним шаром у горщик. Натріть моркву та викладіть шаром

Read More

Пісний морквяно-яблучний пиріг в мультиварці

Продукти: 1-2 морквини, 2 яблука, 120-150 г цукру, 3 ст. л. олії, 1,5 скл. борошна, 1,5-2 ч.л. розпушувача, цедра 1 апельсина або лимона, ванілін, сіль. (більше…)

Read More

Рис з овочами

Продукти: 1 скл. пропареного рису, 2 скл. води, 0,5 скл. оливкової олії, 1 цибуля, 1 морква, 0,5 перця солодкого болгарського, 0,5 лимона, 100 г зеленого горошку, 100 г кукурудзи, 0,3 пучка зелені, сіль морська. (більше…)

Read More

Рагу з зеленим горошком

Продукти: 1-2 кабачки, 1 морква, 1 солодкий перець, 1 ріпчаста цибуля, 300 г білокачанної капусти, півбанки зеленого горошку, 1 ст. л. паприки, сіль, перець, часник, зелень, олія. (більше…)

Read More

Заправка оливкова з кунжутом

Продукти: 110 мл. оливкового масла, 30 мл бальзамічного оцту, 15 мл лимонного соку, 12 г діжонської гірчиці, 1-2 зубчики часника, сушений кмин, насіння чорного кунжуту, чорний мелений перець, сіль (більше…)

Read More