Відваріть спагетті за рецептурою в не дуже підсоленій воді. Тим часом розігрійте олію на пательні та підсмажте заморожені овочі (“Мексиканську” чи “Азіатську” суміш овочів або на Ваш смак).
ДетальнішеРецепти макаронів
Рисова локшина з креветками
Продукти: 500 г неочищених креветок 200-250 г рисової локшини 300 г помідор у власному соці 2 зубчики часника 1 пучок петрушки 100 г білого сухого вина
ДетальнішеМакарони по-флотськи
Продукти: 400 г макарон, 500 г фаршу, 100 г тертого сиру, 2 зубчика часнику, 3 цибулини, 3 ст. л. олії 1 пучок зеленої цибулі, карі.
ДетальнішеСпагетті
Продукти: 300 г спагетті, 500 г помідорів, 50 г корнішонів або каперсів, 70 г маслин, 1 перець чілі, 2 зубчики часнику, 30 г зленеі базиліку, оливкова
ДетальнішеМакарони з грибами
Продукти: 200 г макарон, 500 г печериць, 1 банка кукурудзи, 3 цибулі, 2 см імбиру, олія для смаження, свіжомелений перець, сіль.
ДетальнішеЛагман
Продукти: 900 г яловичини, 1-2 ріпчасті цибулини, 1 болгарський перець, 2-3 помідори, 2 морквини, 1 редька, 3-4 картоплини, 4 дольки часнику, спеції на смак, зелень, 500
ДетальнішеСпіральки з куркою та горохом
Продукти: спіралки- 500г грудки курчати – 500г горох (свіжий, відварений) – 450г фенхель (стебло) – 1 шт. часнику (подрібнений) – 2 зубчики біле вино – 1 чашка курячий бульйон – 1 і 3 / 4 склянки вершки (жирні) – 1 / 2 склянки петрушка, базилік –
Детальніше