Головна > Рецепти макаронів

Рисова локшина з креветками

Продукти: 500 г неочищених креветок 200-250 г рисової локшини 300 г помідор у власному соці 2 зубчики часника 1 пучок петрушки 100 г білого сухого вина 2 ст. л. оливкової олії 1/2 ч. л. червоного меленого перцю сіль за смаком (більше…)

Read More

Лагман

Продукти: 900 г яловичини, 1-2 ріпчасті цибулини, 1 болгарський перець, 2-3 помідори, 2 морквини, 1 редька, 3-4 картоплини, 4 дольки часнику, спеції на смак, зелень, 500 г локшини або: Для локшини: 750 г борошна, 300 мл води, дрібка солі. (більше…)

Read More

Спіральки з куркою та горохом

Продукти: спіралки- 500г грудки курчати - 500г горох (свіжий, відварений) - 450г фенхель (стебло) - 1 шт. часнику (подрібнений) - 2 зубчики біле вино - 1 чашка курячий бульйон - 1 і 3 / 4 склянки вершки (жирні) - 1 / 2 склянки петрушка, базилік - за смаком оливкова олія - 1 / 3 склянки вершкове масло - 1 / 4 склянки цибуля ріпчаста (тонко нарізана) - 2 шт. (більше…)

Read More