Продукти: На 1 кг смородини: 1,5 кг цукру, 0,5 л води.
ДетальнішеРецепти консервування
Абрикосове варення
Продукти: На 1,5 кг абрикосів 1,5 склянки цукру
ДетальнішеМаринована брюсельська капуста
Продукти: 3 кг брюсельської капусти Для маринаду: 2 склянки води, 60 г цукру, 20 г солі, 1 скклянка фруктового оцту (5%), по 5 горошин чорного та
ДетальнішеВарення з вишні без кісточок
Продукти: На 1 кг вишні: 250 мл води, 1,5 клг цукру
ДетальнішеЛечо
Продукти: на 1 кг солодкого перцю: 500 г томатної пасти, 50 г цукру, 30 г солі.
ДетальнішеМариновані опеньки
Продукти на 2 кг опеньок: 1 л води, 50 г солі, 70-100 г цукру, 100 мл 5% оцту, 6 горошин чорного перцю, 2-3 зонтики кропу.
ДетальнішеПовидло з яблук з корицею
Продукти на 1 кг яблук: 2,5 стакани цукру, 1 стакан води, 0,5 ч. л. меленої кориці
Детальніше