Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Рецепти консервування

Рецепти консервування

Лечо на зиму

Лечо на зиму

11tmaste197211 Серпня, 202111 Серпня, 2021

Продукти: 2 кг помідорів, 1 кг солодкого перцю, 2 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі. Очистіть помідори від шкірочки та подрібніть. Поставте помідорну масу на

Детальніше
Мариновані шампіньйони

Мариновані шампіньйони

susanna30 Липня, 201611 Листопада, 2016

Продукти: банка місткістю 1 л. 600-700 г шампіньйонів 1 морква 1 цибуля чорний перець оцет олія сіль

Детальніше
Борщова заправка

Борщова заправка

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти: (вказана чиста вага) 1 кг помідорів, 1 кг цибулі, 2 кг моркви, 1 кг капусти, 1 кг буряка, 2,5 ст. л. солі, 0,5 скл. цукру,

Детальніше
Варення з кабачків

Варення з кабачків

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти: 2 кг кабачків, 1 кг цукру, 0,5 скл. води, 1 лимон.        

Детальніше
Лечо з кабачків

Лечо з кабачків

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти: 3 кг очищених кабачків, 2 кг помідорів, 500 г цибулі, 500 г моркви, 500 г солодкого перцю, 1,5 скл. олії, 100 мл оцту.    

Детальніше
Царське агрусове варення

Царське агрусове варення

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти: На 1 кг агрусу: 200 г води, 1,5 кг цукру, листя вишні.       

Детальніше
Солені кабачки з часником

Солені кабачки з часником

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти: на 1,3 кг кабачків: 50-60 г солі, 1 л води, 90 зелені укропу, 30 г зелені селери, 15 г кореня хріну, 1 червоний пекучий перець,

Детальніше
Варення з груш з маком

Варення з груш з маком

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти: 1 кг груш, 1 скл. цукру, 1 лимон, 1 ст. л. маку.          

Детальніше
Шампіньйони консервовані

Шампіньйони консервовані

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти: На 1 кг шампіньйонів: 30 г солі, 1 ч. л. оцтової есенції, 4-5 гороши духм’яного перцю, 2-3 бутони гвоздики, 2 лаврових листа, 2 зірочки бад’яну.

Детальніше
Полунично-вишневе варення

Полунично-вишневе варення

admin10 Січня, 201516 Червня, 2021

Продукти: На 2 кг полуниць: 1 кг вишень, 2,4 кг цукру.    

Детальніше

Навігація записів

1 2 Далі
Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.