Продукти: 2 кг помідорів, 1 кг солодкого перцю, 2 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі. Очистіть помідори від шкірочки та подрібніть. Поставте помідорну масу на
ДетальнішеРецепти консервування
Мариновані шампіньйони
Продукти: банка місткістю 1 л. 600-700 г шампіньйонів 1 морква 1 цибуля чорний перець оцет олія сіль
ДетальнішеБорщова заправка
Продукти: (вказана чиста вага) 1 кг помідорів, 1 кг цибулі, 2 кг моркви, 1 кг капусти, 1 кг буряка, 2,5 ст. л. солі, 0,5 скл. цукру,
ДетальнішеВарення з кабачків
Продукти: 2 кг кабачків, 1 кг цукру, 0,5 скл. води, 1 лимон.
ДетальнішеЛечо з кабачків
Продукти: 3 кг очищених кабачків, 2 кг помідорів, 500 г цибулі, 500 г моркви, 500 г солодкого перцю, 1,5 скл. олії, 100 мл оцту.
ДетальнішеЦарське агрусове варення
Продукти: На 1 кг агрусу: 200 г води, 1,5 кг цукру, листя вишні.
ДетальнішеСолені кабачки з часником
Продукти: на 1,3 кг кабачків: 50-60 г солі, 1 л води, 90 зелені укропу, 30 г зелені селери, 15 г кореня хріну, 1 червоний пекучий перець,
ДетальнішеВарення з груш з маком
Продукти: 1 кг груш, 1 скл. цукру, 1 лимон, 1 ст. л. маку.
ДетальнішеШампіньйони консервовані
Продукти: На 1 кг шампіньйонів: 30 г солі, 1 ч. л. оцтової есенції, 4-5 гороши духм’яного перцю, 2-3 бутони гвоздики, 2 лаврових листа, 2 зірочки бад’яну.
ДетальнішеПолунично-вишневе варення
Продукти: На 2 кг полуниць: 1 кг вишень, 2,4 кг цукру.
Детальніше