Продукти: 800 г лопаток, 200 г печериць, 2 ст. л. вершкового масла, 2 цибулини, 2 помідорки-чілі, зелень петрушки, перець, сіль.
ДетальнішеРецепти гарнірів
Картопляні пампушки
Продукти: 600 г вареної картоплі, 2 яйця, 2 ст. л. сметани, 100 г борошна, 10 г дріжджів, мелений чорний перець, сіль, олія для смаження.
ДетальнішеЗапечена картопля
Продукти: 10 картоплин середнього розміру, 100 г сала, 100 г сиру, сіль, перець, сушений кріп, спеції.
ДетальнішеЗрази картопляні з консервованими грибами
Продукти: 10 картоплин, 1/2 скл. борошна, сіль, олія для смаження. Для начинки: 300 г консервованих грибів, 2 цибулини.
ДетальнішеЗапечена картопля з часником
Продукти: 1 кг картоплі, 0,5 перця чілі, 2 головки часнику, 1,5 ст. л. прованських трав, 2 щіпки солі, 4 ст. л. оливкової олії
ДетальнішеОладки картопляні
Продукти: 1 кг. картоплі, 100 гр. шинки, 2 цибулини, 2-3 ст. ложки борошна, 1 яйце, 200 гр. жиру, сіль за смаком.
Детальніше