Продукти: 200 г буряка, 1 морквина, 100 г цибулі, 400 г грибів, 50 г квасолі, 250 г картоплі, 350 г капусти білокачанної, 20 г кореня петрушки,
ДетальнішеРецепти борщів
Немає смачнішого першого блюда, ніж український борщ. Таємниці його приготування вже століття передаються від мами до дочки і є найдієвішим приворотним зіллям для мільйонів чоловіків. Не дарма одним з основних економічних індексів в Україні розраховується саме з компонентів борщу. Правильний рецепт борща, яким складним він би не був, займе найважливіше місце в сімейній кулінарній книзі. Але не забувайте, що на смак борща впливає не тільки рецепт, але і настрій та емоційний стан кухара.
Про борщі
В даному розділі цьому традиційному блюду Української кухні відведено найважливіше місце. Іноземці, що приїжджають в Україну намагаються скуштувати саме його, адже це саме те блюдо, аналога якого важко знайти в іноземних кухнях. Традиційний рецепт українського борща містить близько 17 компонентів, хоча мінімальний набір – це лише 8 компонентів: буряк, морква, картопля, свинина, цибуля, фасуля, лавровий лист та олія. Не бійтеся експериментувати, можливо саме Ваші ідеї стануть класикою для цього народного блюда. Але не забувайте, що на смак борщу впливають не лише компоненти та рецептура приготування, а й Ваш настрій та бажання створити шедевр.
Борщ з рибою та фасулею
Продукти: 200 г філе риби (морський окунь, тріска), 1 л рибного бульйону, 1 буряк, 0,5 моркви, 80 г консервованої білої фасуля, 80 г білокачанної капусти, 2
ДетальнішеУкраїнський борщ з пампушками
Продукти на український борщ: Бульйон (свинина або яловичина) Білокачанна капуста (400 г) -1/2 качана Буряк (350 г) – 2 шт Морква (середня 100г) – 1 шт Перець
Детальніше