Головна > Рецепти борщів

Пісний борщ з грибами

Продукти: 200 г буряка, 1 морквина, 100 г цибулі, 400 г грибів, 50 г квасолі, 250 г картоплі, 350 г капусти білокачанної, 20 г кореня петрушки, 50 г томатної пасти, зелень петрушки, лавровий лист, сіль та перець. (більше…)

Read More

Борщ з рибою та фасулею

Продукти: 200 г філе риби (морський окунь, тріска), 1 л рибного бульйону, 1 буряк, 0,5 моркви, 80 г консервованої білої фасуля, 80 г білокачанної капусти, 2 зелених цибулини, 1/3 кореня петрушки, 30 г томатної пасти, 50 г вершкового масла, 1 ст. л. 3% оцту, 1 ч. л. цукру, 1 лавровий лист, 4 горошини чорного перцю, сіль. (більше…)

Read More

Український борщ з пампушками

Продукти на український борщ: Бульйон (свинина або яловичина) Білокачанна капуста (400 г) -1/2 качана Буряк (350 г) - 2 шт Морква (середня 100г) - 1 шт Перець болгарський - 1 шт Картопля (300 г) - 3 шт Квасоля - 30 г Сало - 50 г Томатна паста - 2 ст. л. Сік лимона (або оцет, або лимонна кислота) Перець чорний (на смак) Лавровий

Read More