Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Рецепти борщів

Рецепти борщів

Немає смачнішого першого блюда, ніж український борщ. Таємниці його приготування вже століття передаються від мами до дочки і є найдієвішим приворотним зіллям для мільйонів чоловіків. Не дарма одним з основних економічних індексів в Україні розраховується саме з компонентів борщу. Правильний рецепт борща, яким складним він би не був, займе найважливіше місце в сімейній кулінарній книзі. Але не забувайте, що на смак борща впливає не тільки рецепт, але і настрій та емоційний стан кухара.

Про борщі

В даному розділі цьому традиційному блюду Української кухні відведено найважливіше місце. Іноземці, що приїжджають в Україну намагаються скуштувати саме його, адже це саме те блюдо, аналога якого важко знайти в іноземних кухнях. Традиційний рецепт українського борща містить близько 17 компонентів, хоча мінімальний набір – це лише 8 компонентів: буряк, морква, картопля, свинина, цибуля, фасуля, лавровий лист та олія. Не бійтеся експериментувати, можливо саме Ваші ідеї стануть класикою для цього народного блюда. Але не забувайте, що на смак борщу впливають не лише компоненти та рецептура приготування, а й Ваш настрій та бажання створити шедевр.

Пісний борщ з грибами

Пісний борщ з грибами

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти: 200 г буряка, 1 морквина, 100 г цибулі, 400 г грибів, 50 г квасолі, 250 г картоплі, 350 г капусти білокачанної, 20 г кореня петрушки,

Детальніше
Борщ з рибою та фасулею

Борщ з рибою та фасулею

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти: 200 г філе риби (морський окунь, тріска), 1 л рибного бульйону, 1 буряк, 0,5 моркви, 80 г консервованої білої фасуля, 80 г білокачанної капусти, 2

Детальніше
Український борщ з пампушками

Український борщ з пампушками

admin5 Січня, 201511 Листопада, 2016

Продукти на український борщ: Бульйон (свинина або яловичина) Білокачанна капуста (400 г) -1/2 качана Буряк (350 г) – 2 шт Морква (середня 100г) – 1 шт Перець

Детальніше
Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.