Головна > М'ясо рецепти > Рецепт кролика у вині

Рецепт кролика у вині

Як відомо – кріль це не тільки цінне хутро, а ще декілька кілограм неймовірно смачного м’яса. Рецепт кролика у вині легко осилить будь-яка господиня. Пропонуємо спробувати і Вам!

Інгредієнти:

Кролятина – 1,5 кг
Помідори – 3 шт.
Цибуля середнього розміру – 3 шт.
Часник – за смаком
Сухе біле вино (“Совиньон”) – 250 мл
Сіль, перець, лавровий лист – за смаком

Рецепт:

Промийте тушку кроля та поставте на кухонний рушник, щоб м’ясо обсохло. Наріжте на порційні шматки та покладіть в гусятницю на середній вогонь. Трохи обсмажте.
Долите в гусятницю 200 мл води та тушкуйте протягом 40 хвилин.
Почистіть цибулю та часник. Наріжте мілко цибулю та додайте в гусятницю. Часник пропустіть через чеснокодавку.
Після того, як м’ясо протушкується годину – влийте вино і поставте на малий вогонь ще на 10 хвилин. Додайте спеції по смаку.
Готово!