Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Рецепт кролика у вині

Рецепт кролика у вині

admin30 Листопада, 201612 Жовтня, 2022

Як відомо – кріль це не тільки цінне хутро, а ще декілька кілограм неймовірно смачного м’яса. Рецепт кролика у вині легко осилить будь-яка господиня. Пропонуємо спробувати і Вам!

Інгредієнти:

Кролятина – 1,5 кг
Помідори – 3 шт.
Цибуля середнього розміру – 3 шт.
Часник – за смаком
Сухе біле вино (“Совиньон”) – 250 мл
Сіль, перець, лавровий лист – за смаком

Рецепт:

Промийте тушку кроля та поставте на кухонний рушник, щоб м’ясо обсохло. Наріжте на порційні шматки та покладіть в гусятницю на середній вогонь. Трохи обсмажте.
Долите в гусятницю 200 мл води та тушкуйте протягом 40 хвилин.
Почистіть цибулю та часник. Наріжте мілко цибулю та додайте в гусятницю. Часник пропустіть через чеснокодавку.
Після того, як м’ясо протушкується годину – влийте вино і поставте на малий вогонь ще на 10 хвилин. Додайте спеції по смаку.
Готово!

Навігація записів

Previous: Пісна грибна юшка
Next: Пиріг з творогом та вишнями

Також буде цікавим:

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Бефстроганов із яловичини

22 Серпня, 201629 Березня, 2019 susanna

Запечена свинина

19 Серпня, 20165 Листопада, 2024 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.