Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Рагу з зеленим горошком

Рагу з зеленим горошком

Діана16 Листопада, 201511 Листопада, 2016

ragu_z_zelenym_goroshkomПродукти:
1-2 кабачки,
1 морква,
1 солодкий перець,
1 ріпчаста цибуля,
300 г білокачанної капусти,
півбанки зеленого горошку,
1 ст. л. паприки,
сіль,
перець,
часник,
зелень,
олія.

Вимийте кабачки та поріжте невеликими кубиками. Викладіть на сковорідку з олією. Обсмажте кабачки. Моркву натріть на терці, болгарський перець поріжте, додайте до кабачків, все разом обсмажуйте протягом 3-4 хвилин. Поріжте цибулю та нашаткуйте капусту. Додайте їх в сковорідку. Перемішайте овочі та потушіть трохи. Додайте сіль, перець, паприку, трохи кип’яченої води, тушіть до готовності.
Вкінці додайте порізаний часник та горошок. Посипте Ваше рагу з зеленим горошком зеленню. Смачного Вам!

рагу

Навігація записів

Previous: Сирники з шоколадною начинкою
Next: Цвітна капуста в клярі

Також буде цікавим:

Спагетті з овочами

11 Серпня, 20213 Червня, 2023 admin

Тушкована картопля зі свининою

11 Лютого, 2020 Діана

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.