Продукти:
1-2 кабачки,
1 морква,
1 солодкий перець,
1 ріпчаста цибуля,
300 г білокачанної капусти,
півбанки зеленого горошку,
1 ст. л. паприки,
сіль,
перець,
часник,
зелень,
олія.
Вимийте кабачки та поріжте невеликими кубиками. Викладіть на сковорідку з олією. Обсмажте кабачки. Моркву натріть на терці, болгарський перець поріжте, додайте до кабачків, все разом обсмажуйте протягом 3-4 хвилин. Поріжте цибулю та нашаткуйте капусту. Додайте їх в сковорідку. Перемішайте овочі та потушіть трохи. Додайте сіль, перець, паприку, трохи кип’яченої води, тушіть до готовності.
Вкінці додайте порізаний часник та горошок. Посипте Ваше рагу з зеленим горошком зеленню. Смачного Вам!