Продукти:
5 яєць,
1 скл. цукру,
1 скл. борошна,
1 пакетик ваніліну
Розбийте яйця в чашу міксеру, засипте цукром та ваніліном. Підготуйте духовку до запікання, – розігрійте її до 170 градусів. Вміст чаші міксеру збивайте на максимальній потужності напротязі 5-10 хвилин. Доки суміш не стане білою, тягучою, густою та збільшиться в розмірах десь в 3-4 рази. Тоді просійте борошно та обережно перемішайте дерев’яною ложкою зверху вниз.
Низ високої форми для випікання коржів вистеліть папером для випікання. Всю форму – і низ і боки змажте олією та присипте добре борошном. Вилийте тісто в форму, щоб воно покрило половину форми та обов’язково зверху форму щільно закрийте фольгою (фольгу краще змастити зсередини олією, щоб краще потім відходила). Поставте вашу форму у розігріту духовку.
Випікайте бісквітний корж напротязі 25-30 хвилин при заданій температурі, а потім зменшіть до 150 градусів та печіть ще 25-30 хвилин. Утримайтесь від того, щоб заглянути, як йдуть справи в духовці. Там за 50-60 хвилин приготується запашний, мілкопористий, пухкий та смачний корж. Настав час виймати бісквіт та відділяти фольгу. Залиште корж на ніч чи 6-8 годин, а тоді можете використати бісквіт для приготування тортиків. Смачного Вам!