Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Пиріг “3ебра”

Пиріг “3ебра”

Діана12 Березня, 201511 Листопада, 2016

zebrajpgПродукти:
200 г вершкового масла,
5 яєць,
2 скл. борошна,
2 скл. цукру,
1 скл. сметани,
2 ст. л. какао-порошка,
1 ч. л. гашеної соди.

Збийте яйця з цукром до білої піни. Додавайте поступово, постійно помішуючи 2 склянки просіяного борошна, соду, розтоплене, охоловше вершкове масло, сметану та добре перемішайте, краще буде, якщо міксером. Тісто розділіть на 2 половини. В одну частину додайте 2 столові ложки борошна, а в другу частину – 2 столові ложки какао. Перемішайте, щоб не утворилось комків. Тісто має получитись за консистенцією, як негуста сметана.
Змажте олією широку форму для випікання (діаметр 26-28 см). Вливайте в центр почерзі невеликі порції (по 1 столовій ложці) різного тіста. Не перемішуйте.

Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці напротязі 30 хвилин. Якщо верх пирога вже пропечеться, а середина ще ні, тоді накрийте пиріг фольгою, зменшіть температуру до 180 градусів та випікайте до готовності. Готовність перевіряйте зубочисткою або сірником (випікайте поки тісто не перестане приставати до них).

Ваш пиріг зебра готовий, тож смачного Вам і приємного чаювання!

какао, пиріг

Навігація записів

Previous: Запечена картопля по-французьки
Next: Запечені яблука

Також буде цікавим:

Різдвяний вінок

11 Серпня, 20215 Листопада, 2024 11tmaste1972

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.