Головна > Рецепти тортів > Празький торт

Празький торт

prajskiy_tort Продукти:
для тіста-
10 яєць
1 склянка борошна
1 уп. розпушувача
1,5 ст .л. цукру
2 ст. л. какао

 

для крему-
5 жовтків
0,5 банки згущенного молока
100 г вершкового масла
1 ст. л. какао

Насамперед Вам необхідно зробити тісто, цей процес точно такий же, як і для приготування бісквіта. Відрізняється лише тим, що борошно потрібно змішати з какао. Розділіть отриману масу на дві порції, тому що коржів повинно бути два. Вилийте в круглі форми і випікайте в духовці 50 хвилин при температурі 180 градусів. Коли коржі будуть готові, дайте їм охолонути. Перейдіть до приготування крему, почніть збивати жовтки з цукром, коли маса почне підніматися, додайте поетапно всі інші інгредієнти. Отриманим кремом змастіть коржі, після чого весь празький торт полийте розтопленим шоколадом.

Смачного!