
2,5 стакани цукру,
1 стакан води,
0,5 ч. л. меленої кориці
Яблука очистіть від шкірки, виріжте серцевину та наріжте шматочками. Вкиньте їх в емальовану миску та добавте воду. Повставте на вогонь до кипіння, після цього зменшіть вогонь та варіть напротязі 20 хв.
Гарячу масу протріть через друшлаг (або пропустіть через мясорубку) влийте назад в каструлю та уваріть часто помішуючи деревяною ложкою, поки обєм не зменшиться вдвічі.
Додайте цукор та варіть повидло до розчинення цукру. В повидло додайте корицю, розмішайте та в гарячому виді розлийте по банках. акрийте поліетиленовими кришками, поклавши попередньо пергаментний папір.
Яблучне повидло з корицею добре зберігається та має святковий аромат.