Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Повидло з яблук з корицею

Повидло з яблук з корицею

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

povidlo_jablukaПродукти на 1 кг яблук:
2,5 стакани цукру,
1 стакан води,
0,5 ч. л. меленої кориці

 

 

 

 

Яблука очистіть від шкірки, виріжте серцевину та наріжте шматочками. Вкиньте їх в емальовану миску та добавте воду. Повставте на вогонь до кипіння, після цього зменшіть вогонь та варіть напротязі 20 хв.
Гарячу масу протріть через друшлаг (або пропустіть через мясорубку) влийте назад в каструлю та уваріть часто помішуючи деревяною ложкою, поки обєм не зменшиться вдвічі.
Додайте цукор та варіть повидло до розчинення цукру. В повидло додайте корицю, розмішайте та в гарячому виді розлийте по банках. акрийте поліетиленовими кришками, поклавши попередньо пергаментний папір.
Яблучне повидло з корицею добре зберігається та має святковий аромат.

яблука

Навігація записів

Previous: Рис з грибами
Next: Мариновані опеньки

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.