Головна > Рецепти десертів > Полуничний мус

Полуничний мус

polynuchnui_mysПродукти:
300 г полуниці
500 мл молока або води
50 г манної крупи
100 г укру

Полуницю помийте, очистіть від плодоніжки. Подрібніть в блендері до пюреподібного стану. Полуничне пюре пропустіть через дрібне сито. В окрему каструлю налийте холодне чи тепле молоко / воду, додайте манну крупу, перемішайте. Слідом додайте цукор. Все доведіть до кипіння і потім на малому вогні, періодично помішуючи, зваріть густу кашу. Манну кашу відставте з вогню і трошки остудіть. Додайте полуничне пюре і все збийте міксером. Збивати мус слід на найвищій швидкості протягом 10 хв., поки маса не стане пухкою і не посвітлішає. Охолоджений до кімнатної температури мус розлийте в склянки, креманки чи інший десертний посуд, за бажанням прикрасьте полуницею та листочком м’яти і поставте в холодильник на 1-2 год.

Полуничний мус на основі манної крупи готовий. Насолоджуйтесь!