Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Полуничний мус

Полуничний мус

susanna31 Серпня, 201611 Листопада, 2016

polynuchnui_mysПродукти:
300 г полуниці
500 мл молока або води
50 г манної крупи
100 г укру

Полуницю помийте, очистіть від плодоніжки. Подрібніть в блендері до пюреподібного стану. Полуничне пюре пропустіть через дрібне сито. В окрему каструлю налийте холодне чи тепле молоко / воду, додайте манну крупу, перемішайте. Слідом додайте цукор. Все доведіть до кипіння і потім на малому вогні, періодично помішуючи, зваріть густу кашу. Манну кашу відставте з вогню і трошки остудіть. Додайте полуничне пюре і все збийте міксером. Збивати мус слід на найвищій швидкості протягом 10 хв., поки маса не стане пухкою і не посвітлішає. Охолоджений до кімнатної температури мус розлийте в склянки, креманки чи інший десертний посуд, за бажанням прикрасьте полуницею та листочком м’яти і поставте в холодильник на 1-2 год.

Полуничний мус на основі манної крупи готовий. Насолоджуйтесь!

Навігація записів

Previous: Яблучний крамбл
Next: Лимонне морозиво

Також буде цікавим:

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Hacked By GeNErAL

12 Вересня, 201613 Травня, 2017 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.