Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Полунично-вишневе варення

Полунично-вишневе варення

admin10 Січня, 201516 Червня, 2021

Продукти:
На 2 кг полуниць:
1 кг вишень,
2,4 кг цукру.

 

 

Рецепт:

  1. У вишні видаліть кісточки, додайте її до полуниці, засипте цукром та залиште до виділення соку.
  2. Ягоди варіть 5-7 хвилин, охолодіть, знову доведіть до кипіння, повторіть ще раз та відразу розкладіть по підготовлених банках.
  3. Банки з варенням закатайте залізними або закрийте поліетиленовими кришками.
  4. Зберігайте полунично-вишневе варення в холодному місці.
ягоди

Навігація записів

Previous: Варення з чорної смородини
Next: Компот грушевий з медом

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.