Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Пісочне печиво

Пісочне печиво

susanna22 Серпня, 201611 Листопада, 2016

pisochne_pechuvoПродукти:
200 г борошна
200 г вершкового масла
1 яйце
100 г цукру
10 г ванільного цукру
1. ч. л. олії
0,5 ложки меленої кориці
щіпка солі
200 г ягід

Змішайте просіяне борошно, цукор, ванільний цукор і сіль. Вершкове масло поріжте кубиками, додайте у суху суміш і подрібніть в крихту за допомогою комбайна або блендера. Додайте у тісто яйце, гарненько перемішайте і замісіть однорідне тісто. Пісочне тісто скачайте у рулет, загорніть його в харчову плівку і покладіть в холодильник на 1 годину, щоб тісто застигло. Охолоджене тісто звільніть від плівки і, поки воно не розтануло, поріжте кружальцями завтовшки приблизно 0,5-1,0 см. Чим тонше, тим краще пропечеться пісочне печиво. Викладіть пісочне печиво на застелене пергаментом деко, відправляйте у розігріту до 180°С духовку і випікайте до золотистого кольору. Пісочне печиво буде готове приблизно через 20 хвилин.
Готове пісочне печиво зніміть з дека, остудіть і прикрасьте улюбленими ягодами – малиною, полуницею, смородиною, вишнею. Насолоджуйтесь!

 

печиво

Навігація записів

Previous: Запечена свинина
Next: Бефстроганов із яловичини

Також буде цікавим:

Різдвяний вінок

11 Серпня, 20215 Листопада, 2024 11tmaste1972

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.