Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Пісний відкритий яблучний пиріг

Пісний відкритий яблучний пиріг

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

pisnyi-vidkrytyi-pyrig-z-yablukamyПродукти:
для тіста:
2 скл. (320 г) борошна,
50 г олії,
0,5 скл. (100 г) цукрової пудри,
50 г води,
1 ч. л.розпушувача,
щіпка солі.
Для начинки:
300-350 г яблук,
0,25 скл. (50 г) цукру.

Готуймо тісто: в миску насипте борошно, сіль, розпушувач та цукрову пудру, перемішайте. Влийте олію. Розмішайте до рівномірного розподілу олії за допомогою міксера. Має получитись сипуча маса жирних крихт.
Підлийте трохи води та замісіть м’ягке тісто. На листі паперу для випічки розкатайте тісто в коло, діаметром близько 30 см.
Переходимо до начинки: яблука вимийте, виріжте з них насіння та наріжте невеликими кубиками. Викладіть яблука на розкатане тісто, залишаючи вільні краї. Посипте яблука рівномірним шаром цукру.
Загніть краї тіста на начинку. Перенесіть пиріг разом з папером для випічки на деко, та помістіть в розігріту до 220 градусів духовку. Запікайте напротязі 25-30 хвилин.
Подавайте пісний відкритий яблучний пиріг теплим! Смачного Вам!

яблука

Навігація записів

Previous: Пісне дріжджове тісто
Next: Пісний пиріг на чайній заварці

Також буде цікавим:

Спагетті з овочами

11 Серпня, 20213 Червня, 2023 admin

Різдвяний вінок

11 Серпня, 20215 Листопада, 2024 11tmaste1972

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.