Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Пісний грибний соус

Пісний грибний соус

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

pisnyi_grybnyi_sousПродукти:
400 г грибів,
1 середня цибулина,
3 убчика часника,
1 ст. л. крохмалу,
олія,
спеції.

 

 

Вимийте гриби (які Вам до вподоби) та розріжте їх на четвертинки, відваріть в невеликій кількості води. Після варки гриби виловіть з бульйону, який Вам ще пригодиться. Гриби дуже дрібно поріжте (або подрібніть в блендері). Цибулю дуже дрібно поріжте та обсмажте до золотистого кольору на сковорідці в розпеченій олії. Після цього додайте в сковороду подрібнені гриби та просмажте 10 хвилин. Додайте вичавлений через часникодавку часник. Після цього влийте в сковорідку не весь грибний бульйон та спеції, даємо, щоб пісний грибний соус закипів. В цей час готуйте природний загущувач для соусу: 1 ст. л. крохмалу розбавте в холодному бульйоні та влийте, помішуючи соус в сковорідці.

Цей грибний соус підходить для гарнірів та м’яса, може бути добавкою для часникових булочок або для макарон. Смачного Вам!

гриби

Навігація записів

Previous: Соус болоньєзе
Next: Соус з фаршем для спагетті

Також буде цікавим:

Спагетті з овочами

11 Серпня, 20213 Червня, 2023 admin

Картопляна запіканка з печерицями

7 Грудня, 201811 Серпня, 2021 Діана

Пісне овочеве рагу з грибами в горщику

4 Грудня, 20174 Грудня, 2017 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.