Продукти на 2 горщики:
2 моркви,
1 цибулина,
2 картоплини,
1 болгарський перець,
2 стебла селери,
3-4 великі печериці,
4 ст. л. томатної пасти,
2,5 склянки води,
кілька ст. л. оливкової олії.
Обсмажте подрібнені цибулю та гриби в сковороді з олією. Посоліть за смаком та поперчіть. Наріжте кубиками картоплю та викладіть одним шаром у горщик. Натріть моркву та викладіть шаром на кароплю. Після моркви укладіть шар з обсмажених грибів та цибулі. Додайте нарізані селеру і перець.
У кожен горщик покладіть по 2 ст. л. томатної пасти і по чашці води. Посоліть та поперчіть. Покладіть горщики у попередньо розігріту до 180 градусів духовку на годину.
Ароматне пісне овочеве рагу з грибами готове! Смачного Вам!