Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Пісне овочеве рагу з грибами в горщику

Пісне овочеве рагу з грибами в горщику

Діана4 Грудня, 20174 Грудня, 2017

Продукти на 2 горщики:
2 моркви,
1 цибулина,
2 картоплини,
1 болгарський перець,
2 стебла селери,
3-4 великі печериці,
4 ст. л. томатної пасти,
2,5 склянки води,
кілька ст. л. оливкової олії.

Обсмажте подрібнені цибулю та гриби в сковороді з олією. Посоліть за смаком та поперчіть. Наріжте кубиками картоплю та викладіть одним шаром у горщик. Натріть моркву та викладіть шаром на кароплю. Після моркви укладіть шар з обсмажених грибів та цибулі. Додайте  нарізані селеру і перець.

У кожен горщик покладіть по 2 ст. л. томатної пасти і по чашці води. Посоліть та поперчіть. Покладіть горщики у попередньо розігріту до 180 градусів духовку на годину.

Ароматне пісне овочеве рагу з грибами готове! Смачного Вам!

Навігація записів

Previous: Банановий чізкейк
Next: Салат з копченої курятини

Також буде цікавим:

Спагетті з овочами

11 Серпня, 20213 Червня, 2023 admin

Картопляна запіканка з печерицями

7 Грудня, 201811 Серпня, 2021 Діана

Пісний морквяно-яблучний пиріг в мультиварці

13 Квітня, 201611 Листопада, 2016 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.