Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Пісна грибна юшка

Пісна грибна юшка

admin29 Листопада, 201629 Листопада, 2016

В піст дуже важливо харчуватися збалансовано. Пісна грибна юшка здатна замінити в раціоні м’ясні супи, надавши організму потрібної енергії.

Інгредієнти:

7 середніх картоплин
250 г сушених грибів (білі чи опеньки) або шампінйонів
1 шт. моркви
1 шт. цибулі
декілька столових ложок олії
зелень (кріп, петрушка)

Рецепт:

Замочіть гриби у воді на 3 години та поставте їх на годину варити. Якщо Ви вибрали шампіньйони – то варити можна одразу.
Почистіть картоплю та наріжте кубиками.
Почистіть цибулю та поставте її до грибів, нехай повариться пів години. Коли цибуля стане м’яка, витягніть її. Це додасть смаку юшці.
Наріжте півкільцями моркву та промажьте на олії. Після цього додайте до юшки за десять хвилин до кінця.
Наприкінці  додайте зелень, виключіть та дайте 15 хвилин “дійти”.

Ось такий простий рецепт чудової пісної страви. Смачного!

Навігація записів

Previous: Салат “Німецький”
Next: Рецепт кролика у вині

Також буде цікавим:

Курячий суп з домашньою локшиною

5 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Крем-суп із кабачків

1 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Щавлевий суп в мультиварці

13 Квітня, 201611 Листопада, 2016 Діана

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.