В піст дуже важливо харчуватися збалансовано. Пісна грибна юшка здатна замінити в раціоні м’ясні супи, надавши організму потрібної енергії.
Інгредієнти:
7 середніх картоплин
250 г сушених грибів (білі чи опеньки) або шампінйонів
1 шт. моркви
1 шт. цибулі
декілька столових ложок олії
зелень (кріп, петрушка)
Рецепт:
Замочіть гриби у воді на 3 години та поставте їх на годину варити. Якщо Ви вибрали шампіньйони – то варити можна одразу.
Почистіть картоплю та наріжте кубиками.
Почистіть цибулю та поставте її до грибів, нехай повариться пів години. Коли цибуля стане м’яка, витягніть її. Це додасть смаку юшці.
Наріжте півкільцями моркву та промажьте на олії. Після цього додайте до юшки за десять хвилин до кінця.
Наприкінці додайте зелень, виключіть та дайте 15 хвилин “дійти”.
Ось такий простий рецепт чудової пісної страви. Смачного!