Продукти:
4 яйця,
0,5 цибулини,
6-8 шампіньйонів,
2 ст. л. сметани,
10 г вершкового масла,
30 грам твердого сиру,
2 ст. л. оливкової олії,
перець,
сіль.
Мілко подрібніть цибулю. Візьміть сковорідку з товстим дном та на ній, вливши оливкову олію, обсмажте цибулю до золотистого кольору. Наріжте шампіньйони та додайте їх в сковорідку, перемішайте. Продовжуйте обсмажувати до готовності грибів, а тоді посоліть та поперчіть на Ваш смак. Додайте сюди сметану. Перемішайте та готуйте ще 1 хвилину, зніміть з вогня. Викладіть начинку на тарілку.
В окремій мисці збийте 4 яйця з щіпкою солі. А на сковорідці розтопіть вершкове масло. Влийте на розігріту сковорідку яєчну суміш. Тепер зачекайте, поки яйця зловляться, а тоді накрийте омлет кришкою. Готуйте його до повної готовності на середньому вогні.
Викладіть готовий омлет на тарілку, на одну його половину накладіть грибну начинку. Зверху посипте тертим сиром та накрийте другою половинкою омлету. Подавайте омлет з грибами з шматочками хліба. Смачного Вам сніданку!