Продукти: 1 кг телятини, 4 ротунди, 4 моркви, 3 цибулини, 50 г олії, зелень, сіль та перець на смак.
ДетальнішеМ’ясо рецепти
М’ясо – основа раціону. І без різниці, в якому вигляді Ви його любите – смажене, тушковане чи варене, без нього важко обійтися хоча б пару днів. Рецепти м’яса – це основний розділ кулінарної книги господині. В будь-якій сім’ї знайдуться свої особливості приготування, але наявність м’яса на столі завжди підкреслюватиме її достаток.
Як вибирати м’ясо
В їжу вживається м’ясо практично всіх свійських тварин. При цьому смакові характеристики домашнього м’яса значно перевищують аналоги з супермаркетів. Тому, якщо Ви зібралися купувати м’ясо – краще завітати на місцевий ринок, а не йти в магазин. Вибираючи м’ясо, пам’ятайте, що для кожної страви підходить свій вид м’яса, так для плову – добре шия, а для бігусу – почеревина.
Перевірити м’ясо на свіжість можна натиснувши на нього. Якщо м’ясо свіже – то місце дотику швидко розправиться, інакше – йдіть далі. Також звертайте увагу на запах та колір. Свіже м’ясо приємно пахне і має свіжий не темний колір, а жир без жовтизни – сміливо купуйте, інакше – не варто ризикувати.
Знайдіть свій рецепт м’ясних страв на нашому сайті! Експериментуйте та діліться Вашими рецептами.
Баранина з картоплею та чорносливом, тушена в горщику
Продукти на 4 горщики, об’ємом 0,5 л: 800-900 г баранини (з кісточкою), 6 картоплин, 12 шт. чорносливу, 2 великих цибулини, 4 зубчики часнику, олія для смаження,
ДетальнішеЧенакі (по-українськи)
Продукти: м’ясо (свинина) – 600 г картопля – 6 великих шт. квасоля – 150 г морква – 2 середні шт. цибуля – 2 середні шт. часник
ДетальнішеКурячі ніжки з овочами
Продукти: гомілки курячі 6 шт. цибуля ріпчаста 1 шт. перець солодкий 2 шт. (жовтий і червоний) броколі 1 середній качан морква заморожена 1/2 упаковки солодкий горошок
ДетальнішеПечінка
Продукти: 1 печінка теляча (гов’яжа) 2 цибулини 40 г. вершкове масло 100 г бульйону 40 г. білого столового вина 2 лаврові листи мука для панірування оливкова
ДетальнішеЧебуреки
Продукти: Для начинки: 500 г баранини; 1 шт. цибулі ріпчатої; 3-4 зубчики часника; 1 пучок кінзи; 3 ст. л. майонезу. Для тіста: 4 ст. муки; 1
ДетальнішеБораки
Продукти: Для тіста: 200 г муки, 1 яйце, 2 ст. л. води Для начинки: 300 г м’яса (яловичини), 100 г цибулі (3 цибулини) 1 ч.
ДетальнішеТелятина по-брюсельськи
Продукти: 500 г. м’якоті телятини, 2 кислих яблука, 1 ст. ложка борошна, сік і цедра 1 / 2 лимона, 100 мл. сухого червоного вина, 4 ст. ложки олії, 50 гр. листового салату, зерна граната для прикраси, 1 / 2 чайн. ложки мускатного горіха, 1 /
Детальніше