Продукти: 400 г свинини, 2 цибулини, 100 г сиру, 15-16 середніх шампіньйонів, 3-4 середні картоплини, 50 г вершкового масла, олія, майонез, сіль.
ДетальнішеМ’ясо рецепти
М’ясо – основа раціону. І без різниці, в якому вигляді Ви його любите – смажене, тушковане чи варене, без нього важко обійтися хоча б пару днів. Рецепти м’яса – це основний розділ кулінарної книги господині. В будь-якій сім’ї знайдуться свої особливості приготування, але наявність м’яса на столі завжди підкреслюватиме її достаток.
Як вибирати м’ясо
В їжу вживається м’ясо практично всіх свійських тварин. При цьому смакові характеристики домашнього м’яса значно перевищують аналоги з супермаркетів. Тому, якщо Ви зібралися купувати м’ясо – краще завітати на місцевий ринок, а не йти в магазин. Вибираючи м’ясо, пам’ятайте, що для кожної страви підходить свій вид м’яса, так для плову – добре шия, а для бігусу – почеревина.
Перевірити м’ясо на свіжість можна натиснувши на нього. Якщо м’ясо свіже – то місце дотику швидко розправиться, інакше – йдіть далі. Також звертайте увагу на запах та колір. Свіже м’ясо приємно пахне і має свіжий не темний колір, а жир без жовтизни – сміливо купуйте, інакше – не варто ризикувати.
Знайдіть свій рецепт м’ясних страв на нашому сайті! Експериментуйте та діліться Вашими рецептами.
Голубці з беконом та телятиною
Продукти: 1,2 кг савойської капусти, 0,2 кг бекону, 0,5 кг телятини, 0,2 кг помідорів, 70 г цибулі, 70 г моркви, 80 г топленого масла, 30 г
ДетальнішеШніцель по-віденськи
Австрійська кухня, по праву, вважається однією з найбагатших та найвишуканіших в Європі. А одним з найкращих представників столичної, віденської кухні, є шніцель по-віденськи.
ДетальнішеСвинина з овочами, тушена в вершках
Продукти: 400 г свинної вирізки, 300 г шампіньйонів, 150 мл вершків середньої жирності, 100 г болгарського перцю, 100 г помідори, 50 мл оливкова олія, чорний мелений
ДетальнішеКурячі рулетики з грибами
Продукти: 4 курячих філе, 200 г грибів, 4 ст. л. твердого сиру, 1 середня цибулина, 100 грам олії, 200 г сметани, 5 зубчиків часнику, 2 ст.л.
ДетальнішеАзу по-татарськи
Продукти: 500 г яловичини, 5 цибулин, 3 квашених огірки, 1 кг картоплі, 1 скл. м’ясного бульйону, 2 ст. л. томатної пасти, 3 зубчики часнику.
ДетальнішеКролик з яблуками, тушений в білому вині
Продукти: 1 кг тушки кролика, 4 яблука, 1 цибуля, 100 г бекону, 500 мл білого сухого вина, вершкове масло, оливкове масло, розмарин, чорний мелений перець, сіль.
ДетальнішеМ’ясна книжка
Продукти: 1 кг свинини, 5 картоплин, 6 шампіньйонів, 2 помідора, 5 зуб. часника, чорний мелений перець, сіль
ДетальнішеЗрази з картоплі з курячим філе
Продукти: Для тіста: 700 г картоплі, 100 г цибулі, 80 г олії, 1 яйце, 100 г панірувальних сухарів, сіль, Для начинки: 450 г відвареного курячого філе,
ДетальнішеРулет з індика з гірчично-горіховою начинкою
Продукти: філе стегна індика, гранатовий соус “Наршараб” 150 мл червоного сухого вина, 1 ст. л. солодкої гірчиці, грецькі горіхи, прованські трави, порошок солодкої паприки, перець, сіль
Детальніше