Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » М'ясо рецепти

М’ясо рецепти

М’ясо – основа раціону. І без різниці, в якому вигляді Ви його любите – смажене, тушковане чи варене, без нього важко обійтися хоча б пару днів. Рецепти м’яса – це основний розділ кулінарної книги господині. В будь-якій сім’ї знайдуться свої особливості приготування, але наявність м’яса на столі завжди підкреслюватиме її достаток.

Як вибирати м’ясо

В їжу вживається м’ясо практично всіх свійських тварин. При цьому смакові характеристики домашнього м’яса значно перевищують аналоги з супермаркетів. Тому, якщо Ви зібралися купувати м’ясо – краще завітати на місцевий ринок, а не йти в магазин. Вибираючи м’ясо, пам’ятайте, що для кожної страви підходить свій вид м’яса, так для плову – добре шия, а для бігусу – почеревина.

Перевірити м’ясо на свіжість можна натиснувши на нього.  Якщо м’ясо свіже – то місце дотику швидко розправиться, інакше – йдіть далі. Також звертайте увагу на запах та колір. Свіже м’ясо приємно пахне і має свіжий не темний колір, а жир без жовтизни – сміливо купуйте, інакше – не варто ризикувати.

Знайдіть свій рецепт м’ясних страв на нашому сайті! Експериментуйте та діліться Вашими рецептами.

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

11tmaste197230 Липня, 202116 Лютого, 2025

Пропонується Вашій увазі рецепт запеченого м’ясного кексу з сухофруктами. Страва буде чудовою основою будь-якого святкування в родинному колі. 

Детальніше
Рецепт кролика у вині

Рецепт кролика у вині

admin30 Листопада, 201612 Жовтня, 2022

Промийте тушку кроля та поставте на кухонний рушник, щоб м’ясо обсохло. Наріжте на порційні шматки та покладіть в гусятницю на середній вогонь.

Детальніше
Бефстроганов із яловичини

Бефстроганов із яловичини

susanna22 Серпня, 201629 Березня, 2019

Продукти: 500 г філе яловичини 1 цибулина 2 ст. л. борошна 3 ст. л. сметани 5 ст. л. олії пучок кропу чорний  перець та сіль за

Детальніше
Запечена свинина

Запечена свинина

susanna19 Серпня, 20165 Листопада, 2024

Цей простий рецепт найулюбленішого м’яса стане у нагоді кожній господині, оскільки запечену свинину можна подавати і як гарячу страву до гарнірів та салатів так і в охолодженому вигляді до бутербродів.

Детальніше
Шашлик із баранини

Шашлик із баранини

susanna2 Серпня, 20163 Листопада, 2024

Баранина – смачне і поживне м’ясо, про користь якого відомо ще з давніх давен. Приготуваши шашлик з баранини, Ви неабияк порадуєте друзів і сім’ю незвичним смаком соковитого, корисного м’яса.

Детальніше
Смажене куряче філе

Смажене куряче філе

susanna1 Серпня, 201611 Листопада, 2016

Продукти: 4 шт. філе курки 1/2 огірка 1/2 перця зеленого 1 щіпка солі 6 пір’їнок зеленої цибулі 1 ст. л. рослинного масла 1/4 ч. л. меленого

Детальніше
Котлети з телятини

Котлети з телятини

Діана24 Червня, 201611 Листопада, 2016

Продукти: 400 г телячої вирізки, 2 яйця, 2 зубчики часника, велика ріпчаста цибуля, трохи борошна, 100 г олії, петрушка, сіль.

Детальніше
Суфле з печінки на пару

Суфле з печінки на пару

Діана14 Квітня, 201611 Листопада, 2016

Продукти: 350 г курячої печінки, 1 яйце, 1/4 скл. молока, 40 г білого хліба, щіпка солі.

Детальніше
Зрази з телятини та рису з свининою

Зрази з телятини та рису з свининою

Діана11 Листопада, 201511 Листопада, 2016

Продукти: Для фаршу: 550 г телятини, 100 г відварного рису, 15 г подрібнених листків орегано, 1 яйце, мелений чорний перець, сіль, Для начинки: 150 г свинини,

Детальніше
Котлети малюкам

Котлети малюкам

Діана4 Листопада, 201511 Листопада, 2016

Продукти: 1 кг курячого філе, 3 плавлених сирки, 1 зелена цибулина, 1 пучок укропу або петрушки, 1 яйце, 3 ст. л. майонезу або сметани, 2 зубчики

Детальніше

Навігація записів

1 2 … 4 Далі
Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.