Продукти: 0,5 кг курячого філе, 250 г копченого бекону, 100 г твердого сиру, 100 г сулугуні (сиру косичкою), 250 мл сметани, 100 г родзинок, 50 г
ДетальнішеМ’ясо рецепти
М’ясо – основа раціону. І без різниці, в якому вигляді Ви його любите – смажене, тушковане чи варене, без нього важко обійтися хоча б пару днів. Рецепти м’яса – це основний розділ кулінарної книги господині. В будь-якій сім’ї знайдуться свої особливості приготування, але наявність м’яса на столі завжди підкреслюватиме її достаток.
Як вибирати м’ясо
В їжу вживається м’ясо практично всіх свійських тварин. При цьому смакові характеристики домашнього м’яса значно перевищують аналоги з супермаркетів. Тому, якщо Ви зібралися купувати м’ясо – краще завітати на місцевий ринок, а не йти в магазин. Вибираючи м’ясо, пам’ятайте, що для кожної страви підходить свій вид м’яса, так для плову – добре шия, а для бігусу – почеревина.
Перевірити м’ясо на свіжість можна натиснувши на нього. Якщо м’ясо свіже – то місце дотику швидко розправиться, інакше – йдіть далі. Також звертайте увагу на запах та колір. Свіже м’ясо приємно пахне і має свіжий не темний колір, а жир без жовтизни – сміливо купуйте, інакше – не варто ризикувати.
Знайдіть свій рецепт м’ясних страв на нашому сайті! Експериментуйте та діліться Вашими рецептами.
Рецепт кролика у вині
Промийте тушку кроля та поставте на кухонний рушник, щоб м’ясо обсохло. Наріжте на порційні шматки та покладіть в гусятницю на середній вогонь.
ДетальнішеБефстроганов із яловичини
Продукти: 500 г філе яловичини 1 цибулина 2 ст. л. борошна 3 ст. л. сметани 5 ст. л. олії пучок кропу чорний перець та сіль за
ДетальнішеЗапечена свинина
Продукти: 800 г свинини 2 зубчики часника гірчиця у зернах перець чорний мелений перець червоний мелений 2 шт. лаврового листа сіль за смаком
ДетальнішеШашлик із баранини
Продукти: 2,5 кг баранини 2 шт. ріпчастої цибулі 2 ст. л. оливкової олії 2 шт. лаврового листка 1 ст. л. оциту сіль, чорний перець, зіра, чебрець,
ДетальнішеСмажене куряче філе
Продукти: 4 шт. філе курки 1/2 огірка 1/2 перця зеленого 1 щіпка солі 6 пір’їнок зеленої цибулі 1 ст. л. рослинного масла 1/4 ч. л. меленого
ДетальнішеКотлети з телятини
Продукти: 400 г телячої вирізки, 2 яйця, 2 зубчики часника, велика ріпчаста цибуля, трохи борошна, 100 г олії, петрушка, сіль.
ДетальнішеСуфле з печінки на пару
Продукти: 350 г курячої печінки, 1 яйце, 1/4 скл. молока, 40 г білого хліба, щіпка солі.
ДетальнішеЗрази з телятини та рису з свининою
Продукти: Для фаршу: 550 г телятини, 100 г відварного рису, 15 г подрібнених листків орегано, 1 яйце, мелений чорний перець, сіль, Для начинки: 150 г свинини,
ДетальнішеКотлети малюкам
Продукти: 1 кг курячого філе, 3 плавлених сирки, 1 зелена цибулина, 1 пучок укропу або петрушки, 1 яйце, 3 ст. л. майонезу або сметани, 2 зубчики
Детальніше