Головна > М'ясо рецепти > М’ясна книжка

М’ясна книжка

knyzhkaПродукти:
1 кг свинини,
5 картоплин,
6 шампіньйонів,
2 помідора,
5 зуб. часника,
чорний мелений перець,
сіль

М’ясо зі сторони, де більше сала розріжте не дорізаючи до кінця, формуючи сторінки, товщиною в палець. М’ясо посоліть та поперчіть з усіх сторін та в складках. Наріжте скибками часник, помідори та шампіньйони.
Тепер перелистуючи сторінки м’яса, фаршируйте його, вкладаючи в одну сторінку 1 скибочку часнику посередині, 2 кружальця помідорів, та зверху 2 скибочки шампіньйонів.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Перемістіть книжечку на лист фольги. Поріжте картоплю негрубими скибочками вздовж, посоліть та обкладіть її навколо м’яса. Загорніть м’ясо з картоплею в фольгу: підгорніть краї листа та накрийте зверху листом фольги. Покладіть в деко та відправте в піч на 50 хвилин. Після цього зніміть верхній лист фольги та відправте ще на півгодини до печі.
М’ясна книжка буде чудовою стравою до святкового столу! Смачного Вам!