Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Млинці з яблуками

Млинці з яблуками

susanna9 Серпня, 201611 Листопада, 2016

mlunci_z_yablykamuПродукти:

для млинців-
250-300 г борошна
2 яйця
250-300 г молока (економ-варіант: вода)
сіль
цукор
соняшникова олія

для яблук-
2-3 яблука середнього розміру
100 г цукру
пару грамів ваніліну (економ-варіант – без нього)
трішки кориці
Млинці:

Змішайте в мисці/каструлі борошно з яйцями, додайте трохи солі і 80 грамів цукру, налийте молока і перемішайте. Вірогідно, доведеться додати ще молока, основна задача – зробити так, аби тісто було схоже за консистенцією на питний йогурт. Налийте в сковорідку олії і добряче її розігрійте. Налийте трохи рідкого тіста і посувайте сковорідку туди-сюди, аби тісто розплилося якомога ширше по поверхні. Буквально за півхвилини млинець переверніть на інший бік лопаткою та смажте, доки він злегка не підрум’яниться. (Тут важливо знайти олійний баланс. Якщо олії забагато, тісто розтікатиметься нерівно і млинці будуть жирнуваті, якщо олії замало – він швидше підгорить і буде сухішим. Нічого страшного, якщо перші два-три млинці у вас будуть провальні). Якщо ви все правильно робите з такою кількістю борошна та яєць, у вас має вийти не менше 8-10 млинців!

Яблука:

Наріжте яблука малими шматочками, висипайте в окрему каструльку або казанок, висипте туди цукор, ванілін та корицю, ретельно перемішайте, налийте води, так, щоб вона закривала близько третини начинки. Грійте казанок з начинкою 8-10 хвилин, періодично перемішуйте його вміст.

Фінал:

Покладіть дві столові ложки начинки на млинець і загорніть його в трубочку або конвертиком. Повторіть процес із усіма млинцями.

Млинці з яблуками готові. Смачного і на здоров’я!😀

 

млинці, яблука

Навігація записів

Previous: Салат “Цезар”
Next: Краннач

Також буде цікавим:

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Hacked By GeNErAL

12 Вересня, 201613 Травня, 2017 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.