Мімоза

mimosaПродукти:
1 банка рибних консерв,
1 відварена морква,
4 відварених яйця,
1 невелика цибулина,
майонез,
зелень укропу,
сіль, свіжозмелений перець,

Для прикрашання: 3 перепелиних яйця та 1 куряче

Рибні консерви розімніть виделкою, Моркву натріть на терці. Ріпчату цибулю подрібніть та ошпарте кипятком. Білки відділіть від жовтків, натріть білки на крупній, а жовтки на дрібній терці (1 жовток відкладіть для прикрашання). Підготовлені продукти викладіть шарамими, змазуючи майонеом: 1-й шар – риба, 2-й шар – цибуля, 3-й шар – половина тертих білків, 4-й шар – морква, 5-й шар – жовтки, 6-й шар – ті білки, що залишились.
Прикрасьте салат відкладеним тертим жовтком та зеленню укропу, імітуючи квітку мімози.