Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Мариновані шампіньйони

Мариновані шампіньйони

susanna30 Липня, 201611 Листопада, 2016

marunovani_shampanyonuПродукти:
банка місткістю 1 л.
600-700 г шампіньйонів
1 морква
1 цибуля
чорний перець
оцет
олія
сіль

Отже, гриби дуже добре промийте водою. У каструлі закіп’ятіть воду, закладіть гриби і варіть 4 хвилини. Відварені шампіньйони зцідіть і закладітть в простерелізовану банку.

Далі готуєте маринад. Беріть на півлітра води 2 столові ложки цукру та 1 столову ложку солі. Засипте в закипаючу воду, також додайте 2 лаврових листки, кілька горошків чорного перцю (можна і мелений). Коли розсіл закипить, зніміть його з вогню та додайте оцет ( можна одну ложку, але це діло смаку, тому оцету додайте стільки, скільки вам потрібно) і 2 столові ложки олії.

Далі в банку з грибами залийте маринад, потім банку закрийте. Коли банка повністю охолоне, її також можна поставити на зберігання в холодильник. Гриби можна їсти вже через 1,5-2 доби.

До речі, маринад перед заливкою в банку краще спробувати. Якщо на ваш смак там чогось не вистачає, можна додати. Мариновані шампіньйони готові.
Смачного!

 

 

гриби, маринад

Навігація записів

Previous: Суші “Сякі”
Next: Плов з овочами

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Варення з кабачків

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.