Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Мариновані опеньки

Мариновані опеньки

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

openkyПродукти на 2 кг опеньок:
1 л води,
50 г солі,
70-100 г цукру,
100 мл 5% оцту,
6 горошин чорного перцю,
2-3 зонтики кропу.

 

 

 

 

 

Почистіть та вимийте гриби, варіть їх в киплячій підсоленій воді (60 г солі) 10-15 хвилин. Відкиньте на друшлаг, промийте гарячою водою.
Для маринаду в киплячій воді розчиніть сіль та цукор, додайте перець та кріп, кип’ятіть 5 хвилин. Розсіл процідіть та знову доведіть до кипіння, влийте оцет.
Варені гриби залийте гарячим маринадом та варіть при слабкому кипінні доти, поки гриби не осядуть на дно.
Розкладіть гриби в сухі прогріті банки, залийте маринадом та закатайте банки. Зберігайте в прохолодному місці.

гриби, маринад

Навігація записів

Previous: Повидло з яблук з корицею
Next: Сидр яблучний

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.