Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Маринована брюсельська капуста

Маринована брюсельська капуста

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

marinovannaya-bryusselskaya-kapustaПродукти:
3 кг брюсельської капусти
Для маринаду:
2 склянки води,
60 г цукру, 20 г солі,
1 скклянка фруктового оцту (5%),
по 5 горошин чорного та духм’яного перцю,
4 бутони гвоздики або 3 зонтики укропу,
3 листи естрагона або 3 гілочки петрушки,
2 листи чорної смородини,
2 г коріння хріну,
0,2 г пекучого перцю

Для маринаду в киплячу воду всипте цукор, сіль, прянощі, варіть на протязі 10-15 хвилин та охолодіть. Влийте оцет.
Качанчики капусти проваріть 5-8 хвилин та відкиньте на сито. Перекладіть у банки та залийте гарячим маринадом.
Банки можна закрити поліетиленовими кришками та зберігати на холоді. Якщо капуста призначена для довгого зберігання, банки з капустою простерилізуйте та герметично закатайте кришками.

маринад

Навігація записів

Previous: Варення з вишні без кісточок
Next: Варені заморожені опеньки

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.