Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Малинове вино

Малинове вино

susanna22 Серпня, 201611 Листопада, 2016

malunove_vuno Продукти:
1 кг малини
600 г цукру
1 л води

 

 

 

Щоб приготувати вино з малини, її мити не потрібно. На поверхні ягід знаходяться дріжджі, які й змушують бродити малинове вино. Переберіть малину, відокремлюючи погані ягоди і сміття. Розімніть малину до рідкого стану і помістіть в скляну ємність, щоб малинове вино мало місце для бродіння. Цукор насипте у воду, перемішайте до повного розчинення і залийте сиропом малину. Перемішайте малину, накрийте марлею і залиште бродити в теплому темному місці на 7-8 днів. Періодично кожен день перемішуйте малину дерев’яною паличкою. На восьму добу має з’явитися піна. Відокремте мезгу від соку, процідивши її через сито або марлю. Макуху викиньте. Накрийте банку гумовою рукавичкою з дірочкою або встановіть водний затвор, щоб гази, які утворюються при бродінні вина з малини, мали можливість виходу. На цьому етапі тихе бродіння триває приблизно 1,5 місяці, потім вино з малини стає прозорим, а на дно випадає осад. Злийте малинове вино з осаду за допомогою гнучкого гумового шланга. Для цього один кінець трубки опустіть в ємність із вином, не чіпаючи осад, а інший кінець помістіть в ємність, яку слід поставити нижче рівня вина, і потягніть повітря, поки не піде вино. Після цього перелийте вино з малини в чисті пляшки, закрийте пробками і залиште дозрівати на 2 місяці. Готове малинове вино має міцність 16-18 градусів. Таке вино може зберігатися в холоді кілька років.

вино

Навігація записів

Previous: Форшмак
Next: Празький торт

Також буде цікавим:

Молочний коктейль

31 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Кавуновий коктейль

22 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Кава-латте

5 Серпня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.