Продукти:
400 г макарон,
500 г фаршу,
100 г тертого сиру,
2 зубчика часнику,
3 цибулини,
3 ст. л. олії
1 пучок зеленої цибулі,
карі.
Зваріть макарони, не розварюючи. Подрібніть кубиками цибулю. Пропустіть через часникодавку часник та тушкуйте його з цибулею на олії. Додайте фарш, поперчіть, посоліть та додайте приправи карі. Перемішайте, обсмажте та додайте подрібненої зеленої цибулі.
Зцідіть макарони та перемішайте з тертим сиром та фаршем. Розігрійте 5 хвилин під кришкою, поки сир не розплавиться. Розкладайте блюдо на заздалегідь розігріті тарілки та додавайте, при бажанні, украсивши подрібненою зеленню.
Ваші макарони по-флотськи готові! Смачного Вам!