Головна > Рецепти гарнірів > Лопатки з грибами

Лопатки з грибами

lopatky_z_grybamy1Продукти:
800 г лопаток,
200 г печериць,
2 ст. л. вершкового масла,
2 цибулини,
2 помідорки-чілі,
зелень петрушки,
перець,
сіль.

Відваріть напротязі 5 хвилин у підсоленій воді стручкову квасолю. Подрібніть цибулю та гриби. Обсмажте на маслі до прозорості цибулю та додайте в сковорідку гриби, продовжуючи смажити ще кілька хвилин. Тепер додайте лопатки та смажте ще кілька хвилин. Посоліть та поперчіть Ваші лопатки з грибами. Додайте помідорки-чері, порізані на дольки. Подрібніть петрушку та додайте до сковорідки. Перемішайте та досмажте.

Смачного Вам!