Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Лечо

Лечо

admin10 Січня, 201511 Листопада, 2016

lechoПродукти:
на 1 кг солодкого перцю:
500 г томатної пасти,
50 г цукру,
30 г солі.

 

 

 

 

Перець очистіть від зернят, наріжте полосками. Томатну пасту розведіть водою в співвідношенні 1:2, з’єднайте з перцем, додайте сіль та цукор.
Проваріть суміш 10 хвилин та відразу розкладіть по банках. Банки з лечо простерелізуйте та закатайте кришками.

А через кілька місяців можете сміливо відкривати цю корисну страву. Смачного вам!

Навігація записів

Previous: Фарширована щука
Next: Варення з вишні без кісточок

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.