Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Лечо з кабачків

Лечо з кабачків

admin12 Січня, 201511 Листопада, 2016

lechoПродукти:
3 кг очищених кабачків,
2 кг помідорів,
500 г цибулі,
500 г моркви,
500 г солодкого перцю,
1,5 скл. олії,
100 мл оцту.

 

 

Накрішіть великими кубиками цибулю, на терці натріть моркву. Невеликими кубиками подрібніть кабачки. Перемеліть в м’ясорубці помідори. У велику каструлю влийте олію та поставте її на вогонь. Всипте в неї підготовлені цибулю та моркву і тушкуйте напротязі 15 хвилин. Тим часом наріжте смужками перець. Тепер в каструлю додайте кабачки, перець та томати. Це все тушкуйте на маленькому вогні напротязі 1 години, періодично помішуючи. Тепер влийте оцет та проваріть ще 5-7 хвилин. Накладайте лечо з кабачків у простерелізовані банки та закривайте металевими кришками.
Смачного Вам!

Навігація записів

Previous: Торт творожно-ягідний без випічки
Next: Варення з кабачків

Також буде цікавим:

Лечо на зиму

11 Серпня, 202111 Серпня, 2021 11tmaste1972

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.