Продукти:
3 кг очищених кабачків,
2 кг помідорів,
500 г цибулі,
500 г моркви,
500 г солодкого перцю,
1,5 скл. олії,
100 мл оцту.
Накрішіть великими кубиками цибулю, на терці натріть моркву. Невеликими кубиками подрібніть кабачки. Перемеліть в м’ясорубці помідори. У велику каструлю влийте олію та поставте її на вогонь. Всипте в неї підготовлені цибулю та моркву і тушкуйте напротязі 15 хвилин. Тим часом наріжте смужками перець. Тепер в каструлю додайте кабачки, перець та томати. Це все тушкуйте на маленькому вогні напротязі 1 години, періодично помішуючи. Тепер влийте оцет та проваріть ще 5-7 хвилин. Накладайте лечо з кабачків у простерелізовані банки та закривайте металевими кришками.
Смачного Вам!