Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Лечо на зиму

Лечо на зиму

11tmaste197211 Серпня, 202111 Серпня, 2021

Продукти:
2 кг помідорів,
1 кг солодкого перцю,
2 ст. л. цукру,
1 ст. л. солі.

Очистіть помідори від шкірочки та подрібніть. Поставте помідорну масу на вогонь та варіть до зменшення вдвічі об’єму. Перець очистіть від насіння та наріжте смужками. Додайте до томатної маси та варіть до розм’якшення. Тоді додайте сіль та цукор і варіть ще кілька хвилин.
Розлийте лечо по стерилізованих банках. Слідкуйте, щоб перець повністю був покритий томатом. Накрийте кришками та стерилізуйте банки в киплячій воді, – 0,5 л банки протягом 20-25 хв, 1 л банки – 25-30 хв. Закупорте банки, загорніть до остигання. Зберігайте лечо на зиму прохолодному та сухому місці.
Сара Зільберштейн, Житомир.

Навігація записів

Previous: Риба по-грецьки
Next: Різдвяний вінок

Також буде цікавим:

Мариновані шампіньйони

30 Липня, 201611 Листопада, 2016 susanna

Борщова заправка

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Варення з кабачків

12 Січня, 201511 Листопада, 2016 admin

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.