Лагман

lagmanПродукти:
900 г яловичини,
1-2 ріпчасті цибулини,
1 болгарський перець,
2-3 помідори,
2 морквини,
1 редька,
3-4 картоплини,
4 дольки часнику,
спеції на смак,
зелень,
500 г локшини або:

Для локшини:
750 г борошна,
300 мл води,
дрібка солі.

Віьміть борошно, воду та сіль та замісіть тісто для локшини. Залиште на 2 години. ГОтове тісто тонко розкатайте та наріжте довгу локшину. Цю локшину зваріть, відкиньте на друшляк, промийте та мастіть олією.
Тим часом готуйте м’ясо овочами: цибулю та перець наріжте півкільцями, помідори часочками. Моркву, редьку та картоплю накрішіть дрібними кубиками.
Яловичину, нарізану дрібними шматочками, обсмажте на олії з цибулею, додайте свіжі помідори (або томатну пасту). Через 5-10 хвилин додайте моркву, редьку, перець та подрібнений часник і продовжуйте обсмажувати 8-10 хвилин. Влийте воду, покладіть картоплю, спеції та тушкуйте до готовності. Готову локшину викладіть в глибокі тарілки. зверху – овочі з м’ясом. Посипте зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.