Продукт:
260 г м’якоті вареної курки,
2 картоплини,
2 паомідори,
1 солодкий перець,
1,2 л курячого бульйону,
100 г консервованого зеленого горошку,
4 ч. л. майонезу,
чорний мелений перець,
сіль.
Помідори обдайте кип’ятком та зніміть з них шкірку. Картоплю та помідори наріжте кубиками. Перець очистіть від плодоніжки з насінням та перетинок і наріжте соломкою. М’якоть курки наріжте скибочками.
Овочі залийте гарячим бульйоном, варіть 10 хвилин, додайте зелений горошок, м’якоть курки та варіть ще 5 хвилин. Суп посоліть та поперчіть. Подавайте суп з майонезом, посипавши рубленим базиліком.
Курячий суп з овочима готовий! Смачного Вам!