Продукти:
4 курячих філе,
200 г грибів,
4 ст. л. твердого сиру,
1 середня цибулина,
100 грам олії,
200 г сметани,
5 зубчиків часнику,
2 ст.л. дрібно порізаного укропу,
чорний мелений перець,
сіль
Відбийте філе, поперчіть та посоліть.
Свіжі або заморожені мілко нарізані гриби та мілко нарізану цибулину обсмажте в сковорідці, злегка посоливши та поперчивши. Залиште охолоджуватись, а тим часом приготуйте соус, змішавши в мисці сметану, укроп, часник.
На грудки викладіть гриби з цибулею, а зверху посипте тертим сиром. Зверніть рулетиками та заколіть зубочистками. Обсмажте їх на сковорідці в олії до утворення рум’яної кірки з двох сторін.
Після цього складіть рулетики в каструлю або глибоку сковорідку. Залийте соусом та потушіть на невеликому вогні напротязі 15-20 хвилин. Подавайте курячі рулетики з грибами разом з вареною картоплею. Смачного Вам!