Продукти:
курячий фарш,
хлібні крихти,
лимонна цедра,
сік половинки лимону,
свіжий базилік,
цибуля,
часник,
борошно для панірування,
олія для смаження.
Дрібно поріжте цибулю, пропустіть через часникодавку часник. Додайте їх до курячого фаршу, також додайте хлібні крихти, мілко порублений базелік, лимонну цедру і лимонний сік. Посоліть та поперчіть фарш, добре перемішайте.
Вогкими руками накатайте з фаршу ковбаски та обваляйте їх в борошні. Обсмажте курячі пальчики з усіх сторін. Після цього викладіть їх на паперовий рушник чи серветку, щоб вони увібрали в себе зайвий жир. Подавайте ваші курячі котлетки під томатним соусом або томатною пастою. Смачного Вам та Вашій сім’ї!