Головна > Рецепти з птиці > Курячі фрікадельки по-строганівськи

Курячі фрікадельки по-строганівськи

frikadelkuПродукти:
500 г курячого фаршу,
3 ст. л. хлібних крихт,
2 ст. л. подрібненої цибулі,
1 яйце,
1 ст. л. олії,
400 мл м’ясного бульйону,
0,25 скл. сметани,
0,25 ч.л. солі,
чорний мелений перець на смак

Змішайте курячий фарш, хлібні крихти, цибулю, яйце, сіль, перець та сформуйте 15 кульок – фрікадельок.
Розігрійте в великій сковородці олію та обсмажте фрікадельки. Влийте в сковородку бульйон та тушіть фрікадельки на середньому вогні коло 15 хвилин. Додайте сметану, прогрійте та зніміть з вогню.
Курячі фрікадельки по-стонагівськи готові. Смачного Вам!