Продукти:
400 г курячого філе,
для маринаду:50 г соєвого соусу,
20 г білого винного оцту,
40 г кунжутна олія,
1 ч. л. меду,
6 г часнику,
гострий перець – за смаком,
для гарніру:
300 г броколі,
2 ч. л. кунжуту,
для прикраси: свіжі овочі
Поріжте куряче філе брусочками. Далі готуйте маринад: поріжте шматочками гострий перець та часник. Помістіть їх в мисочку та додайте в неї соєвий соус, винний оцет, кунжутну олію та мед, все добре перемішайте. Куряче філе полийте маринадом та залиште на півгодини.
Замариноване м’ясо та броколі викладіть на пароварку та варіть на пару напротязі 10-12 хвилин. Готове філе з броколі викладіть на тарілкута прикрасите овочами (до прикладу,- смужками жовтого перцю та пір’ям зеленої цибулі, четвертинками помідорів чері). Посипте куряче філе в китайському стилі кунжутом. Смачного Вам!