Продукти:
1 кг тушки кролика,
4 яблука,
1 цибуля,
100 г бекону,
500 мл білого сухого вина,
вершкове масло,
оливкове масло,
розмарин,
чорний мелений перець,
сіль.
Помийте м’ясо кролика. Видаліть в тушці кролика плівки та жир, розріжте м’ясо на великі шматочки. Посоліть та поперчіть кожний шматочок. На сковорідці розігрійте оливкову олію та вершкове масло. Додайте м’ясо, обсмажте його до золотої кірочки. Перекладіть м’ясо в іншу посудину та обсмажте в сковорідці бекон до рум’яної кірки.
Почистіть цибулю та наріжте її півкільцями. Почистіть яблука, наріжте скибками, видаліть серцевину. Перемішайте та обсмажте на сковорідці, додавши трохи оливкової олії. На цю суміш викладіть шматочки кролика та бекон. Додайте біле сухе вино, та потримайте на сильному вогні, щоб вино закипіло. Таким чином ви нейтралізуєте алкоголь. Додайте в сковорідку розмарин та, накривши кришкою, тушкуйте напротязі 1-1,5 години.
Кролик з яблуками, тушений в білому вині стане чудовою м’ясною стравою на вашому столі. Смачного Вам!