Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Кролик з яблуками, тушений в білому вині

Кролик з яблуками, тушений в білому вині

Діана1 Лютого, 201511 Листопада, 2016

krolyk_s_yablukamyПродукти:
1 кг тушки кролика,
4 яблука,
1 цибуля,
100 г бекону,
500 мл білого сухого вина,
вершкове масло,
оливкове масло,
розмарин,
чорний мелений перець,
сіль.

Помийте м’ясо кролика. Видаліть в тушці кролика плівки та жир, розріжте м’ясо на великі шматочки. Посоліть та поперчіть кожний шматочок. На сковорідці розігрійте оливкову олію та вершкове масло. Додайте м’ясо, обсмажте його до золотої кірочки. Перекладіть м’ясо в іншу посудину та обсмажте в сковорідці бекон до рум’яної кірки.
Почистіть цибулю та наріжте її півкільцями. Почистіть яблука, наріжте скибками, видаліть серцевину. Перемішайте та обсмажте на сковорідці, додавши трохи оливкової олії. На цю суміш викладіть шматочки кролика та бекон. Додайте біле сухе вино, та потримайте на сильному вогні, щоб вино закипіло. Таким чином ви нейтралізуєте алкоголь. Додайте в сковорідку розмарин та, накривши кришкою, тушкуйте напротязі 1-1,5 години.
Кролик з яблуками, тушений в білому вині стане чудовою м’ясною стравою на вашому столі. Смачного Вам!

вино, м'ясо кролика, яблука

Навігація записів

Previous: Швидкий лимонад
Next: Домашній майонез

Також буде цікавим:

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Рецепт кролика у вині

30 Листопада, 201612 Жовтня, 2022 admin

Бефстроганов із яловичини

22 Серпня, 201629 Березня, 2019 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.