Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Краннач

Краннач

susanna11 Серпня, 201611 Листопада, 2016

krannachПродукти:

200 г вершків ( не менше 33% жирності )
200 г малини
3 повні ст. л. вівсяних пластівців
2 ст. л. цукрової пудри
1-2 ст. л. віскі або кон’яка

На сухій сковорідці підсмажте вівсяні пластівці до коричневого кольору і “горіхового” запаху. Смажити слід на малому вогні, постійно помішуючи, щоб пластівці не підгоріли. Малину разом з 1 ст. ложкою цукрової пудри подрібніть блендером до стану пюре. Охолоджені вершки вилийте в холодну посудину і збийте міксером до пишної маси. Потім додайте 1 ст. ложку з вершком цукрової пудри і ретельно перемішайте міксером. Збивати вершки слід на найменшій швидкості міксера, і при цьому уважно стежити, щоб їх не перезбити, інакше вони перетворяться на вершкове масло. До збитих вершків додайте підсмажені вівсяні пластівці та коньяк і ретельно перемішайте ложкою. В десертну посудину шарами викладіть малинове пюре і збиті вершки. За бажанням, десерт зверху можна притрусити чорним тертим шоколадом. Краннач готовий.

Приємного апетиту!

Навігація записів

Previous: Млинці з яблуками
Next: Сирна запіканка з полуницею

Також буде цікавим:

Лимонний торт з лимонним курдом та цитрусовими

11 Лютого, 202011 Лютого, 2020 11tmaste1972

Банановий чізкейк

4 Грудня, 20177 Грудня, 2018 Діана

Hacked By GeNErAL

12 Вересня, 201613 Травня, 2017 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.