Skip to content
Skip to content

Домашні кулінарні рецепти

Кулінарні рецепти улюблених став

Subscribe
  • Перші страви
    • Рецепти борщів
    • Рецепти супів
  • Другі страви
    • М’ясо рецепти
    • Рецепти з птиці
    • Рецепти з риби та морепродуктів
  • Гарніри
    • Рецепти гарнірів
    • Рецепти закусок
    • Рецепти каш
    • Рецепти макаронів
  • Запіканки
  • Солодке
    • Рецепти тортів
    • Рецепти випічок
    • Рецепти десертів
    • Рецепти напоїв
  • Салати
  • Консервування
  • Різне
    • Соуси
    • Інші рецепти
    • Корисна інформація
Головна » Котлети з телятини

Котлети з телятини

Діана24 Червня, 201611 Листопада, 2016

kotlety_z_telyatynyПродукти:
400 г телячої вирізки,
2 яйця,
2 зубчики часника,
велика ріпчаста цибуля,
трохи борошна,
100 г олії,
петрушка,
сіль.

 

Телятину очистіть від жиру та плівок, після цього подрібніть її до стану досить крупного фаршу гострим ножем.Перекладіть м’ясо у велику миску та додайте яйця.
Фарш добре перемішайте.
Після цього подрібніть цибулю,петрушку та часник. Додайте це у фарш та посоліть і поперчіть на власний смак. Знову перемішайте фарш.
Формуйте котлети невеликими, приплюснутими. Обваляйте котлети у борошні. Обсмажте з двох сторін на гарячій олії впродовж 3-4 хвилин. Після цього за 4-6 хвилин доведіть котлети до готовності у розігрітій до 190°С духовці. Подавайте котлети з телятини з картоплею або печеними овочами.

котлети, Телятина

Навігація записів

Previous: Суфле з печінки на пару
Next: Великодній яєчний салат

Також буде цікавим:

М’ясний кекс з куркою та сухофруктами

30 Липня, 202116 Лютого, 2025 11tmaste1972

Рецепт кролика у вині

30 Листопада, 201612 Жовтня, 2022 admin

Бефстроганов із яловичини

22 Серпня, 201629 Березня, 2019 susanna

Залишити відповідь Скасувати коментар

Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.

Copyright All Rights Reserved | Theme: BlockWP by Candid Themes.