Продукти:
400 г телячої вирізки,
2 яйця,
2 зубчики часника,
велика ріпчаста цибуля,
трохи борошна,
100 г олії,
петрушка,
сіль.
Телятину очистіть від жиру та плівок, після цього подрібніть її до стану досить крупного фаршу гострим ножем.Перекладіть м’ясо у велику миску та додайте яйця.
Фарш добре перемішайте.
Після цього подрібніть цибулю,петрушку та часник. Додайте це у фарш та посоліть і поперчіть на власний смак. Знову перемішайте фарш.
Формуйте котлети невеликими, приплюснутими. Обваляйте котлети у борошні. Обсмажте з двох сторін на гарячій олії впродовж 3-4 хвилин. Після цього за 4-6 хвилин доведіть котлети до готовності у розігрітій до 190°С духовці. Подавайте котлети з телятини з картоплею або печеними овочами.