Головна > Інші рецепти > Котлети з сочевиці

Котлети з сочевиці

sochevycyaПродукти:
500 г сочевиці,
1 велкиа цибулина,
1 велика морква,
1 яйце,
1 помідор,
панірувальні сухарі,
сіль та перець на смак
борошно.

Звечора відмочену сочевицю перемелюйте в блендері або м’ясорубці. Мілко наріжте цибулю та на невеликому вогні обсмажте її. На терці натріть моркву та дадайте в сковородку і все добре протушіть. В миску з перемеленою сочевицею додайте яйце та півзажарки. Посоліть та поперчіть, добре перемішайте.
Зажарку, що залишилась на сковорідці використаємо для підливи. Додайте в неї дрібно накрішені помідори, перемішайте та накрийте кришкою.
Сформуйте мокрими руками з нашого фаршу кульки котлет та обкатайте їх у панірувальних сухарях. Викладьте котлети на попередньо розігріту сковородку та обсмажте їх на невеликому вогні до виникнення золотистої скоринки. Переверніть котлети.
Тим часом в зажарку для підливи додайте спецій, трохи борошна та теплої води, перемішаємо та залишаємо тушитись на невеликому вогні на 5 хвилин.
Подавайте теплі котлети з сочевиці, политі підливою. Смачного Вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *